06 januari 2009

Frida is älskar att ha ett hem

Just ja det var tänkt till statusraden på facebook.
Men så sant som det var sagt. Har förlorat mig in i tapethimlen i jakt på en fondvägg, och C och jag hittade två mycket fina tapeter som båda gillar. Valet ser ut att bli en brunturkosvit blad-thingie.




















//Absolut överrens

7 kommentarer:

Cicci sa...

Neeeej! Av alla jävla tapeter har ni letat fram den jag vill ha i vårat teverum. Jag älsker den brun/vit/turkosa... var och fingrade på den igår. Jämarns skit att vi inte flyttat in än, då hade jag lätt skyndat mig att klistra upp den bara för att vara först, nu får jag istället leta upp en ny. Bajsapa.

Anonym sa...

Jajajaaa! Den var skitsnygg! Go for it! :)

Anonym sa...

Jägarns vad fint! Förbered finbesök :D

kram m

Frida sa...

Men i jesse namn, kan vi inte ha en likadan tapet? Det skulle jag bry mig ca 0 % om. Desstom skulle vi ju känna oss extra hemma hos varandra då :) Den är ju så fin!

Anonym sa...

Aaaameen det vore ju lite miff tycker jag att vi av ca 10.000 snygga tapeter väljer samma. Inte så att jag bryr mig på det viset, men jag vill gärna vara den som har den Snyggaste tapeten ju. Jag vill inte höra den där "ah, snygg tapet en sån har jag också" som man fått höra nu i alla år om ikea-bohaget man införskaffat.

Vi får se hur det blir, jag lär ju ändra mig 74gånger till. Henke har kommit på en bra deal för vår renovering. Han fixar teve-rummet och jag resten. Eeeexelent säger jag! Helt i stil med alla traditionella könsroller. No more furu.

Frida sa...

Haha näe det klart. jag vill också ha den snyggaste tapeten.
Bra deal, jag tror jag kopierar den som förslag till C. Fast här finns ju inte så många rum att dela upp iofs...

Anonym sa...

Haha... om jag nu ville skriva ett inlägg så måste jag skriva "multua" som ordverifiering! Så därför måste jag ju skicka iväg detta!